Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udka pieczone na blasze

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
pieprz
Przyprawa do mięs Prymat
majeranek do obsypania mięsa
masło 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: udka pieczone na blasze

Blachę do pieczenia ciasta smarujemy masłem. Udka dzielimy na dwie połówki. Każdą doprawiamy solą, pieprzem, Vegetą i sporą ilością majeranku. Układamy na blasze i pieczemy godzinę. Między czasie przewracamy na drugą stronę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 29.09.2013 18:26
1 słowem-rarytas.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak