Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makarończyk

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron dowolna forma) 1 opakowanie
czosnek 2 ząbki
kukurydza 1 puszka
ser żółty
tuńczyk kawałki w oleju 2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: makarończyk

Na maśle/oleju podsmażamy pokrojony czosnek i dodajemy tuńczyka, gdy się podsmaży dorzucamy kukurydzę.

Doprawiamy do smaku (można bazylią - o dziwo pasuje i smakuje :)
wszystko to mieszamy z wcześniej ugotowanym makaronem (jak polecam świderki)
i posypujemy serem na wierzchu.

Danie bardzo studenckie ale szybkie i smaczne :D

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 20.03.2013 08:43
Bardzo dobra potrawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak