Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

2 bagietki pokrojone na skos ,na 2 cm kanapki,
1 kg pieczarek startych na tarce o grubych oczkach,
pieprz, sól
pomidory 2 szt
serek śmietankowy

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z serem

Bagietkę układamy na wysmarowanej blaszce. Pieczarki podsmażamy przez 10 minut na patelni na łyżce oleju lub masła. Gdy pieczarki się lekko przestudzą nakładamy po łyżce na każdą kromkę bagietki. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 * C i pieczemy przez 15 minut. Po wyjęciu nakładamy po łyżeczce serka i plasterek pomidora.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 27.04.2013 10:55
prosto i smacznie
jola1508 02.03.2012 09:18
apetyczne
ben-ka 16.12.2011 09:48
można się najeść:)
Angelika10 30.06.2011 19:40
Mniam
kotlet 19.05.2011 23:09
pyszności
Marzena34 15.03.2011 09:36
moje dzieciaki uwielbiają takie zapiekaneczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak