Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica na pomidorach z parmezanem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parmezan 3 dag
jaja 6 szt
masło 5 dag
pomidor 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica na pomidorach z parmezanem

Jajka umyć, wbić do naczynia. Umyte pomidory pokroić na dość grube plastry, obsmażyć po obu stronach na patelni z rozgrzanym masłem, posolić. Na pomidory wlać osoloną masę jajeczną i smażyć ostrożnie mieszając. Podawać jajecznicę posypaną parmezanem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 29.04.2013 11:06
znakomita ta jajeczniczka
Bernadeta1 14.01.2013 12:08
pyszne śniadanie taka jajecznica
ben-ka 27.06.2012 00:19
lubie taką,czasami robię:)
Monika193
Monika193 10.06.2011 22:21
moja ulubiona
Monika193
Monika193 10.06.2011 22:21
moja ulubiona
patelka 31.07.2010 09:45
yyyyyyyyymmmmmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak