Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej i marchewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 200 g
oliwa do smaku
cukier do smaku
marchew 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej i marchewki

Kapustę odcedzamy z soku. Czasami jak kapusta jest mocno kwaśna, polecam opłukać w wodzie. Marchew po umyciu i obraniu ścieramy na tarce o dużych oczkach. Wymieszać i doprawić do smaku oliwą z oliwek i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 08.08.2013 07:31
bardzo lubię taką
misia53 05.08.2013 15:23
taka tradycyjna najlepsza
Seba 24.04.2013 07:17
ja dodaję jeszcze jabłko
Bernadeta1 27.01.2013 00:40
bardzo lubię
Gosia20 22.08.2012 14:28
też taką robię :)
Ela15 02.04.2012 11:42
taka surówka to bomba witaminowa, jest świetna
olkaaa 06.03.2012 07:38
robię poobną
anula250 21.02.2012 08:38
Najlepsza surówka :)
IrenaM 07.02.2012 19:04
dobra do każdego obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak