Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip indiański

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser śmietankowy 220 gram
mojonez 1/2 szklanki
kwaśna śmietana 1/4 szklanki
curry 1 łyżeczka
ząbek czosnku 1 sztuka
sól i pieprz - -
nasiona selera 1/2 łyżeczki
mak 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: dip indiański

W salaterce połączyć 7 pierwszych składników. Dodać nasiona selera i mak. Chłodzić przez co najmniej 30 minut przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak