Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos tatarski

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 1/2 szklanki
jajko 2 szt
korniszony 3 szt
grzybki marynowane 3 szt
chrzan starty 1 łyżka
cukier
sól
pieprz
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: sos tatarski

Jajka gotujemy na twardo,żółtka przecieramy przez sito i mieszamy z majonezem,solą pieprzem i cukrem.Korniszony i grzybki drobno siekamy i mieszamy z majonezem na koniec dodajemy natkę pietruszki.Fajny dodatek do wędlin czy jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna37 04.05.2012 14:07
smaczny
Grazyna0211 31.08.2011 07:47
mój ulubiony

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak