Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kurkami i małosolnymi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1/2 szklanki
kurki marynowane 3 łyżki
ogórki małosolne 3
kukurydza w puszce 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kurkami i małosolnymi

Ryż gotujemy w lekko osolonej wodzie. Dodajemy kurki, pokrojone w kostkę ogórki małosolne oraz kukurydzę konserwową. Przyprawiamy przyprawą do ryb i owoców morza i gotowe. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 19.10.2012 19:15
super
Motorek 22.08.2012 08:25
pycha
Grażyna13 24.07.2012 21:54
Fajna sałatka :)
Katarzyna/kate1980 29.03.2012 22:33
superowa
BernadettaP 17.11.2011 09:16
Smaczniutkie :)
Agnieszka_B 15.08.2011 13:08
A w tym roku - bynajmniej u mnie - krucho z grzybami.... Zapasów się nie zrobi, a bardzo by się przydały:(
pacpaw 14.08.2011 22:46
no zapasy się zaczynają kurczyć :o)
agnieszka137 14.08.2011 15:12
wszystko ok. tylko skąd wziąć kurki:)))
Jolanta_P-S 13.08.2011 22:57
widze, że ruszyłes zeszłoroczne zapasy kurek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak