Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rabarbarowiec z galaretką

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

galaretka truskawkowa 1/2 opakowanie
rabarbar 1 sztuka
woda 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Rabarbarowiec z galaretką

Galaretkę rozpuszczamy w wodzie. Odstawiamy. Po ok. 20 minutach wsypujemy do niej pokrojony rabarbar. Odkładamy do lodówki na 4 godziny. Gdy stężeje można jeść.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 02.06.2013 14:15
surowy rabarbar nie jest smaczny...
plocia 28.08.2012 21:53
a ten rabarbar jest surowy ? takiego to ja nie zjem, wolę ugotowany w kompocie czy w cieście
smakoszek 20.06.2012 19:02
ciekawy deser
Margo1 09.01.2012 07:18
pyszne
tomek18 10.10.2011 09:15
super
Kate131 22.08.2011 08:37
orzezwiajaca galaretka
ewelina63 17.08.2011 10:11
ale na pewno dobre :D
Mysiunia 16.08.2011 21:42
myślałam że to przepis na ciasto z rabarbarem, a nie na zwykłą galaretkę - tytuł mylący..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak