Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salatka warstwowa z tuńczykiem

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5
tuńczyk 1 puszka
groszek konserwowy 1 puszka
majonez 4-5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Salatka warstwowa z tuńczykiem

Jajka ugotować. Wyciągnąc żółtka. Bialka drobno pokroic i wymieszać z groszkiem majonezem. Tuńczyka ułożyć na spodzie miski. Na niego położyc jajka z groszkiem i majonezem. Na wierzch zetrzeć na tarce żółtka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak