Przepis i sposób przygotowania na: Meksykańskie tortille z wołowiną
2. Tortille podgrzej na suchej patelni. Nakładaj na porcje mięsa, zwijaj jak naleśniki. Podawaj ozdobione listkami bazylii i pokrojone w ósemki pomidorem.
tortilla | 4 placki |
mięso mielone | 30 dag |
pomidory | 2 szt |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
sól do smaku | |
oregano | do smaku |
bazylia | do smaku |
papryka | 1,5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: