Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane kajzerki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kajzerki 4-5 szt
pieprz do smaku
pieczarki 8-11 szt
cebula 2-4 szt
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
bułka tarta pikantna do smaku
masło do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane kajzerki

Pieczarki oczyszczamy i kroimy w kostkę. Cebulę kroimy w kostkę i dusimy z pieczarkami na patelni. Pod koniec doprawiamy kucharkiem, pieprzem i posiekaną natką pietruszki. Wydrążamy miąższ bułek, część z niego dodajemy do pieczarek. Dokładnie mieszamy. Nadziewamy kajzerki farszem, posypujemy bułką tartą i wiórkami masła. Zapiekamy ok.15min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 14.08.2011 22:06
takie też dobre
Małgorzata113 12.08.2011 20:26
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak