Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z pieczeni szynkowej i ogórków

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczeń szynkowa 15 dag
ogórek małosolny 2 szt
oliwa
sałata chrupiąca 1 lisć
kiełki 1 (fasoli)

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z pieczeni szynkowej i ogórków

. Pieczeń szynkową kroimy na plasterki i jeszcze raz na pół. Ogórki kroimy w plasterki . Na sałacie układamy na przemian szynkę i ogórka . Na wierzch dajemy kiełki fasoli mung.Kropimy oliwa .Możemy dodac pieprz .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabriela7 12.08.2011 07:58
fajne
Kopiko1983 12.08.2011 06:52
Pięknie i smacznie!
iwa643 12.08.2011 06:49
Ozdabiamy natką pietruszki .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak