Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4 szt
pomidory 1 szt
posiekanego szczypiorku 1 łyżka
majonezu 1 łyżeczka
sól
pieprz
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ketchup 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka ugotować, przestudzić i pokroić w dużą kostkę. Tuńczyka osączyć z zalewy, włożyć do salaterki i pokroić widelcem, dodać jajka. Szczypiorek drobno posiekać, dodać do tuńczyka. Pomidory pokroić w dużą kostkę i dodać do sałatki. Całość wymieszać z ketchupem i majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Wierzch sałatki posypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 22.01.2013 08:58
smaczna
Jolanta14 16.04.2012 19:26
pyszna:)
Łukasz15 17.01.2012 12:29
pyszna
Iwona51
Iwona51 10.01.2012 10:39
super
Seba 02.01.2012 15:22
smaczna
Wafelek2601 24.08.2011 06:34
super
Monika193
Monika193 20.08.2011 23:51
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak