Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jogurtowa mozajka

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jogurt naturalny 8 szt.
Żelatyna wieprzowa Prymat 10 łyżek
woda 100 ml
sok wiśniowy 200 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Jogurtowa mozajka

Żelatynę wymieszać dokładnie z wodą Gdy woda zacznie tężeć wlać do jogurtu naturalnego i wszystko razem dokładnie wymieszać. Gęstniejący jogurt wlać do plastikowych kubków i wstawić do lodówki na godzinę. Jogurt wyjąć z kubeczków i przeciąć go wzdłuż i położyć je na tacy. Polać sosem wiśniowym do lodów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzencia2007 29.04.2013 11:02
super wygląda, musi równie dobrze smakowac
rjustysia 30.03.2013 21:18
prezencja na szóstkę :)
PaniMISIOWA 21.12.2012 20:58
fajnie wyglądają
smakowita 01.10.2012 17:44
śliczne
mala2021 27.03.2012 12:07
fajny pomysł
Barbara/zuza22_85 03.02.2012 19:06
fajne
Joanna108
Joanna108 27.09.2011 07:38
prześliczna !
Olaa 13.09.2011 09:56
pyszne
smakoszek 06.09.2011 10:01
extra wygląda
Karolcia12 05.09.2011 14:34
fajne
Katarzyna/kate1980 20.08.2011 16:28
Cudne
artur7 14.08.2011 18:23
pysznie wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak