Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Malinowe bezy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 8
cukier puder 50 dag
sól 2 szczypty
sok malinowy 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Malinowe bezy

Białka ubijamy na sztywno, dodajemy po woli cukier puder.
Dodajemy sok malinowy i delikatnie mieszamy.
Za pomocą szprycy formujemy na posmarowanej blaszce bezy.
Pieczemy 35-45 minut w temp 140stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 02.12.2013 13:13
chętnie zjadłabym
RenataZ-et 03.03.2012 00:40
fajne :)
radosna29 09.02.2012 22:07
swietny przepis na beziki
IlonaAlbertos 11.01.2012 00:11
Ciekawe. Ale chętnie zjadłabym je.
ben-ka 08.09.2011 09:54
takie to bym z wielką chęcią zjadła:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak