Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto na zimno z kremem budyniowym i galaretką

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka 1 szt
Biszkopty 1 op
budyń 1 op
mleko
cukier
maliny świeże

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto na zimno z kremem budyniowym i galaretką

Galaretkę rozpuszczamy w wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu. Studzimy.
Budyń gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Studzimy.
W tortownicy rozkładamy biszkopty, między nimi układamy maliny.
Na biszkoptach rozsmarowujemy budyń a na min układamy kolejną warstwę biszkoptów. Ciasto zalewamy tężejąca galaretką.
Wstawiamy do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 26.08.2011 14:22
dziękuje :)
iwona332 26.08.2011 11:43
super
dorota20w 11.08.2011 18:27
tak :)
ewasylwia 11.08.2011 16:41
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak