Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Letnia surówka z kalarepki, ogórka i rzodkiewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

młoda kalarepka 1 szt
średnie rzodkiewki 4 szt
jogurt naturalny 0,5 szklanki
Kucharek przyprawa uniwersalna - do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat - do smaku
ocet jabłkowy - do smaku
ogórki 2 małe

Przepis i sposób przygotowania na: Letnia surówka z kalarepki, ogórka i rzodkiewki

Kalarepkę pokroić \"w zapałkę\", ogórki obrać i wraz z rzodkiewką zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Warzywa zmieszać z jogurtem i przyprawami. Wstawić na 10 minut do lodówki. Podawać jako dodatek do mięs pieczonych.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 13.08.2011 21:50
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak