Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z kapusty i fasolki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1/2 szt
fasolka szaragowa 1/2 kg
Kucharek przyprawa uniwersalna
marchewka 2 szt
masło
cebula 2 szt
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z kapusty i fasolki

w garnku z woda z dodatkiem przyprawy uniwersalnej gotujemy obraną fasolkę i pokrojona jak na bigos kapustę . Fasolkę gotujemy pierwszą po 10 min dokłądamy pokrojoną kapustę i starta na dużych oczkach marchewki .Gotujemy aż warzywa będą miękkie.Odlewamy nadmiar wody i dodajemy podsmażoną na masełku cebulke ,Mieszamy doprawiamy kucharkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 05.02.2012 23:01
Fajne połączenie składników.
Nina7 11.08.2011 10:07
Zapowiada się bardzo smacznie:)
iwa643 11.08.2011 06:16
Można dodac posiekaną natke i koperek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak