Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola z pieczarkami

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola Jaś 50 dkg
pieczarki 30-40 dkg
tłuszcz do smażenia
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola z pieczarkami

Fasolę dzień wcześniej namoczyć, ugotować do miękkości, odcedzić. Pieczarki i obraną cebulę pokroić w kostkę i usmażyć z cebulą doprawić solą i pieprzem. Połączyć fasolę z pieczarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

klaklak 21.08.2011 22:23
muszę spróbować
1j1o1l1a1 11.08.2011 13:08
ciekawy pomysł na fasolkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak