Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby w pomidorach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybków 1 kg
cebula 2 szt
przecier pomidorowy 300 g
ketchup 2 łyżki
ocet winny 5 łyżek
cukier 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby w pomidorach

Grzyby oczyścić, pokroić w większą kostkę, obgotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Cebule kroimy w kosteczkę i szklimy na oleju, dodajemy przecier, keczup, ocet i cukier. Mieszamy. Dodajemy grzybki, dosalamy i dopieprzamy do smaku. Jeszcze chwilę smażymy aż składniki się połączą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 08.09.2013 11:37
bardzo bardzo dobre
Wafelek2601 09.10.2012 09:57
Pyszniutkie
Izabela/bella81 15.05.2012 09:38
smaczne
leonkot 29.12.2011 10:13
robię podobne do słoiczków
mala2021 20.11.2011 05:43
super
rjustysia 16.10.2011 11:22
Pozytywne połączenie: grzyby i pomidory :) fajne :) coś nowego.
novita23 06.09.2011 08:14
super
Wacław 05.09.2011 12:16
pycha,az slinka leci
Misiek1 11.08.2011 13:06
Już jestem ciekaw jak smakują:)
Natalia40 11.08.2011 09:42
super
Emilia22 10.08.2011 17:14
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak