Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek z kminkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

świeżego boczku 60 dag
smalcu 1 łyżka
czosnku 1 czosnku
kminku Prymat 1 łyżka
sól do smaku 1 szczypta
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek z kminkiem

Boczek pokroić w kostkę i obsmażyć na smalcu. Dodać pokrojoną i zeszkloną cebulę oraz czosnek, kminek i sól. Podlać wodą i dusić na małym ogniu do miękkości. Następnie zapiec przez 20 min w piekarniku w temperaturze 180°C. Podawać jako dodatek do pyz, kapusty i puree z grochu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 30.11.2012 16:46
fajny;)
monisia1977 19.10.2012 07:06
pycha
Pani Domu 02.10.2012 18:03
pyszny boczek
Pani Domu 02.10.2012 18:03
pyszny boczek
Pani Domu 02.10.2012 18:03
pyszny boczek
berys18 07.05.2012 22:09
pycha
berys18 07.05.2012 22:09
pycha
Renataj 05.08.2011 23:19
Aż mi ślinka cieknie - apetyczne
Anna141
Anna141 10.06.2011 08:23
Muszę wypróbować
AgaS10 29.01.2011 11:09
Pycha...czasem taki robimy:)
szajba2 15.12.2010 15:56
ciekawe
Kasia77
Kasia77 30.11.2010 18:48
ciekawa propozycja
patusia 28.11.2010 23:49
Apetyczne
Jaheira11 24.10.2010 20:07
warto wypróbować!
Goya 03.10.2010 22:33
mniam mniam
Barbara55 15.06.2010 18:32
wszystko ok tylko ten kminek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak