Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg duszony

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg 4 szt
masło 2 łyżeczki
czosnek 4 ząbki
natka pietruszki
sól
pieprz
wino białe wytrawne 1 szkl
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg duszony

Rybkę oprószyć solą i odstawić na 30 min. W rondelku rozgrzać masło i podsmażyć rybę z obu stron. Dodać paprykę, estragon, posiekany czosnek, pietruszkę, podlać winem i dusić na małym ogniu pod przykryciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 10.12.2013 08:01
super pyszna rybka
alaaa 24.09.2013 16:10
pstrąga pod każda postacią lubię, pyszna rybka
miki47 21.09.2013 20:17
pyszna propozycja
Katarzyna59 12.08.2013 10:04
fajna rybka
misia53 24.05.2013 11:42
pyszne jedzonko
ben-ka 24.05.2013 10:14
smaczna rybka a do tego zdrowe jedzonko.
mirosława4 24.02.2012 12:20
pyszna rybka!
pipi765 22.01.2012 13:49
pyszna rybka
Ewelina38 07.01.2012 15:48
pyszna rybka
IKrakowianka 19.12.2011 23:44
super!
Wacław 18.10.2011 14:53
smaczna rybka
teresa18 08.10.2011 18:44
bardzo dobra rybka
owca441 18.09.2011 21:08
pyszny
Monika193
Monika193 11.09.2011 21:43
uwielbiam pstrąga
Wafelek2601 22.08.2011 01:05
pyszny i zdrowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak