Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantny dip paprykowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 2 ząbki
keczup pikantny 3 łyżki
cukier do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki do dekoracji
papryka marynowana 1 op

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny dip paprykowy

1. Jedna ćwiartkę papryki kroimy w duże kawałki i odkładamy. Resztę kroimy w małą kostkę.
2. Paprykę mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i keczupem. Doprawiamy do smaku sola, cukrem i pieprzem. Dekorujemy odłożona papryką i natka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak