Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta fasolowa z oliwkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola biała z puszki 1,5 szkl
czosnek 2 ząbki
oliwa 3 łyżki
oliwki czarne 10 szt
sól do smaku
sok z cytryny do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta fasolowa z oliwkami

Białą fasolę rozgnieć widelcem, dodaj czosnek, oliwę, pokrojone czarne oliwki. Dopraw do smaku sokiem z cytryny oraz sola i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 11.01.2014 08:09
fajny przepis
Lidia6 17.10.2011 10:55
fajny podoba mi się ten przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak