Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka konserwowa z orzechami i pieczoną kurą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka konserwowa 400 g
majonez 2,5 łyżki
śmietana 2 łyżki
orzechy włoskie 50 g
kura pieczona 100 g
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka konserwowa z orzechami i pieczoną kurą

Fasolkę pokroić na długość 3 cm , orzechy sparzyć obrać ze skórki i posiekać , kurę pokroić w kostkę i wymieszać z fasolką , śmietaną , majonezem i doprawić do smaku , jak podzielimy na porcję to każdą posypać orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 29.08.2012 20:57
fajna , z ciekawych składników jest
babcia
babcia 29.08.2012 20:57
fajna , z ciekawych składników jest
kate.500 07.01.2012 12:23
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak