Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa z cebulką i serem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa toruńska 500 g
cebula 2 szt
ser żółty 300 g
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa z cebulką i serem

Kiełbasę pokroić na kawałki po skosem, podsmażyć na oliwie. Dodać pokrojoną cebulę i podsmażać do jej miękkości. Ser zetrzeć na tarce i dodać do kiełbasy i cebuli. Mieszać do momentu roztopienia się sera, doprawić do smaku. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ZEWA 21.01.2012 12:24
kaloryczne, ale pyszne - polecam
Ela15 20.01.2012 14:16
fajny pomysł
darus 22.02.2011 11:05
super
caroline1983 08.02.2011 12:12
Dobre na szybko
gosia47-47 22.12.2010 17:41
mniam
Smakosz6 11.12.2010 12:53
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak