Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

babka cytrynowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka pszenna 0,5 kg
cukier 30 dkg
masło 25 dkg
mleko 0,5 szkl
proszek do pieczenia 1 op
skórka cytrynowa 3 dkg
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: babka cytrynowa

Maslo utrzec z cukrem i jajami proszek+mleko+skorke+bakalie. piec 70min-180C

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 09.08.2011 20:18
a co z mąką? z takiego \"przepisu\" to żaden pożytek!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak