Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna panga

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z pangi 50 dag
mąka 1\\2 szklanki
jajko
olej do smażenia
pieprz kolorowy
Przyprawa curry orientalna Prymat 1\\2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna panga

Mąkę dokładnie połączyć z przyprawami , pieprz kolorowy bardzo dobrze rozgnieść i w tej mieszance obtaczamy rybę , jajko ubić . Obtoczoną w mące z dodatkami pangę maczać w jajku i panierować w bułce tartej i usmażyć aż ryba się zarumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 09.04.2012 11:24
pyszna
babcia
babcia 09.04.2012 11:24
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak