Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierożki z cukinią i łososiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 szt
masło 3 łyżki
łosoś wędzony plastry 4 plastry
kawior czerwony 1 łyżka
sól
pieprz
ravioli 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: pierożki z cukinią i łososiem

N patelni rozgrzewamy masło i smażymy umytą osuszoną i pokrojoną w pół talarki cukinię ,następnie dodajemy pokrojonego w paski łososia doprawiamy solą i pieprzem,następnie mieszamy z osobno ugotowanymi pierożkami.Przed podaniem możemy udekorować czerwonym kawiorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 06.09.2011 21:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak