Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z paluszkami krabowymi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paluszki krabowe 25 dag
seler 1 słoik
jajko 5 szt
ogórki konserwowe 1 słoik mały
majonez 1 szklanka
pieczarki marynowane 40 dag
kukurydza 1 puszka
czosnek 3 ząbki
musztarda 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z paluszkami krabowymi

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Paluszki krabowe i ogórki również kroimy w kostkę. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na ćwiartki. Czosnek przeciskamy przez praskę. Selera, fasolę i kukurydzę odsączamy. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy musztardę, majonez i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 08.08.2011 22:28
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak