Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuz z fetą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

feta 140 g
oliwa 2 łyżki
pieprz 1 szczypta
ocet winny 1 łyżeczka
arbuz

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuz z fetą

Arbuza i fetę kroimy w większą kostkę. Umieszczamy w miseczce, delikatnie mieszamy. Skrapiamy oliwą i octem. Oprószamy pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak