Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Camembert z grilla z żurawiną błotną

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser camembert 1 szt
oliwy z oliwek 1 łyżeczka
Grill przyprawa klasyczna Prymat 1 łyżeczka
papryki słodkiej 1 łyżeczka
żurawiny błotnej 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Camembert z grilla z żurawiną błotną

( na 1 porcję )
W miseczce dokładnie mieszamy oliwę z przyprawą do grilla i papryką i nacieramy nią ser. Na rozgrzanym grillu lub patelni grillowej przygotowujemy ser. Obracamy go na drugą stronę.

Podajemy jeszcze ciepłe razem z żurawiną błotną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 27.09.2011 10:16
ale apetyczny!!!
Jolanta40 28.08.2011 19:57
dziękuję :)
pawel6 08.08.2011 10:48
Pięknie wygląda!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak