Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa-koperkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koper świeży 1 pęczek
sól do smaku
twaróg 1 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa-koperkowa

Koper myjemy, osuszamy. Wybieramy same gałązki i ucieramy z solą. Następnie ucieramy koper z twarogiem. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 18.03.2012 19:17
super
bami 03.02.2012 18:26
Prosta i smaczna pasta :)
tomek18 25.12.2011 16:25
smaczna
Dominikes1 01.10.2011 09:17
warte spróbowania :)
m1monika 15.09.2011 13:00
super
Ewelina47 29.08.2011 14:19
mniam na chlebuś
daria899 14.08.2011 14:36
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak