Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bukiet warzyw na parze

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1 szt.
brokuły 1 szt.
fasolka szparagowa 300 g
marchew 200 g
groszek zielony 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Bukiet warzyw na parze

Wszystkie warzywa dokładnie myjemy. Kalafior i brokuł dzielimy na różyczki. Marchew obieramy,kroimy na pół i następnie na ćwiartki. Fasolkę kroimy na pól. Wszystkie warzywa gotujemy na parze bez przypraw aby wydobyć ich naturalny smak. Jest to dodatek do dań głównych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzencia2007 22.08.2013 12:01
na zdrowo-extra
Kuchareczka2 12.07.2013 20:59
uwielbiam takie warzywka
Stenka 05.08.2012 11:56
takie lubię
daria899 26.01.2012 23:10
dobry
Justa32 06.10.2011 08:13
smaczne!!!
Dominikes1 30.09.2011 19:58
\"pyszne i zdrowe jedzonko:) \" zgadzam się
barbara11561 31.08.2011 08:09
bardzo zdrowe
dianix 27.08.2011 12:56
uwielbiam warzywa :)
maciek7 23.08.2011 20:35
super
Paweł13 20.08.2011 11:02
tez bardzo lubie
Izabela28 15.08.2011 20:21
pyszne i zdrowe jedzonko:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak