Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka nadziewana serem feta

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta 1 opakowanie
papryka czerwona kilka szt
oliwa 2 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: papryka nadziewana serem feta

Paprykę myjemy osuszamy kroimy na połówki i usuwamy gniazda nasienne a na ich miejsce wkładamy po kawałku sera feta.W miseczce mieszamy zioła z oliwą i smarujemy papryki ułożone na blasze i pieczemy w gorącym piekarniku aż do zarumienienia i natychmiast podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 24.03.2013 08:34
świetny pomysł;)
Niunia 01.02.2012 13:30
ciekawe
Natalia37
Natalia37 07.08.2011 19:19
ja nadziewam żółtym serem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak