Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piers z indyka w warzywach

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z indyka 1 szt
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
kalafior 0.5 szt
fasolka szparagowa 20 dkg
cukinia 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka czerwona 1 szt
por 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: piers z indyka w warzywach

Kalafiora i fasolkę ugotować. Mięso przyprawić kucharkiem oraz pieprzem. Pokroić w kostke u usmażyć na oliwie. Do mięsa dołączyć pokrojoną w krązki por oraz pokorojną paprykę. Dołąćżyc ugotowane wcześniej różyczki kalafiora oraz pokojoną w mniejsze kawałki fasolkę. Smażyć wszytsko razem przez ok 7 min. Przyprawić solą i pieprzem.

Na zdjęciu podano z ryżem i sosem pieczarkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 23.03.2013 09:54
rewelacja , podoba mi się
kanu83 21.08.2011 19:06
smaczny obiad
teresa18 18.08.2011 19:54
bardzo apetyczna
motomaniak 10.08.2011 10:56
pycha
Betty16 08.08.2011 12:26
mniami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak