Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Natka pietruszki na zimę

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

natka pietruszki 5 pęczków

Przepis i sposób przygotowania na: Natka pietruszki na zimę

Świeżą natkę pietruszki umyć i wysuszyć. Następnie posiekać drobno i nakładać w pojemniczki, przesypać solą. Przechowywać w zamrażarce. Doskonała do zup i sosów w czasie zimy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 07.08.2011 16:55
Jak przechowywać w zamrażarce to po co solić. po prostu zamrozić .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak