Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mont blanc

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czekolada gorzka 200 g
śmietana 30% 600 ml
beza 3 szt
krem kasztanowy 400 g

Przepis i sposób przygotowania na: mont blanc

czekoladę pokrusz na drobne cząstki przełóż do kieliszków , śmietanę ubij na sztywno pokrusz 1 bezę i rozśmieszaj jeszcze raz śmietanę. Do każdego kieliszka nałóż krem kasztanowy na czekoladę i na samą górę bita śmietana posypujemy czekoladą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 22.09.2011 19:49
fajna nazwa szkoda tylko że nie ma zdjęcia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak