Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rydze smażone pasteryzowane

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rydze 1 kg
oliwa 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: rydze smażone pasteryzowane

W garnku rozgrzewamy oliwę i wkładamy dokładnie oczyszczone i umyte i osuszone grzyby i dusimy aż tłuszcz stanie się przejrzysty .Układamy w słoikach kapeluszami do góry zalewamy sosem zakręcamy i pasteryzujemy 20 min.Przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 03.11.2011 10:40
takie w wersji podstawowej są b aromatyczne
SmacznaPyza 07.08.2011 13:30
Małgorzata, czytasz w ogóle czy klepiesz to swoje \"świetny przepis\" dla punktów? bo wstawiasz wszędzie ten sam tekst i natychmiast dostaje plusy, ciekawe od kogo?!
Małgorzata113 07.08.2011 09:37
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak