Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka cebulowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por 4 szt
wino białe 50 mili
szałwia szczypta
jabłka 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
curry do smaku
boczek wędzony 6 plastry
cebula 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka cebulowa

Cebulę i por pokroić na plasterki i przyrumienić na maśle.Zalać winem dodać przyprawy. Przełorzyć do naczynia do zapiekania i ułożyć pokrojone w plasterki jabłka i boczek. Zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 15.08.2012 07:48
extra
agataw1990 14.07.2012 19:56
ciekawa
Grazyna0211 26.05.2012 19:03
smaczna
irenka 26.05.2012 11:36
super
ben-ka 11.10.2011 17:18
dla mnie to coś nowego....
Ania67 18.09.2011 11:19
świetna
Rybciia 06.09.2011 12:05
extra
Seba 05.09.2011 10:01
ssuper
misia53 19.08.2011 17:33
świetna
owca441 12.08.2011 21:23
pycha
teresa18 09.08.2011 20:54
świetna
Dorota59 08.08.2011 00:46
fajna
halinka1011 06.08.2011 18:30
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak