Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakersy z dipem i zielonym ogórkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krakersy 1 opak.
ogórek zielony 1 szt.
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 3 łyżki
czosnek 1 ząbek
szczypiorek 1 łyżka
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Krakersy z dipem i zielonym ogórkiem

Dip: Majonez mieszamy z jogurtem, zmiażdżonym czosnkiem i pieprzem. Ogórka obieramy, kroimy w plasterki. Szczypiorek drobno siekamy. Na talerzu rozkładamy krakersy, smarujemy dipem, dekorujemy plasterkiem ogórka, posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 06.08.2011 09:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak