Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cytrynowy puch

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cytryny 4 szt
jajko 3 szt
cukier puder 1 szklanka
masło 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowy puch

Cytryny dokładnie szorujemy, ścieramy dwie łyżki skórki i wyciskamy sok. Jajka ubijamy na parze z cukrem i sokiem z cytryn. Dodajemy miękkie masło i miksujemy na gładki krem. Przekładamy do miseczek i ozdabiamy skórką z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 03.10.2012 10:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak