Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miruna w cytrynie i natce pietruszki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 6 szt
natka pietruszki 1 szt
cytryny 1 szt
olej do smażenia do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Miruna w cytrynie i natce pietruszki

Filety skropić sokiem z całej cytryny. Obie strony filetow opruszyć pieprzem i vegetą. Posiekać natke pietruszki i posypać filety. Pozostawić w lodówce na godzinę. Piec w piekarniku przez 45 min. w 180st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 23.03.2013 09:55
podoba mi się
owca441 11.08.2011 19:36
no no rewelacyjna
owca441 11.08.2011 19:36
no no rewelacyjna
ziutula
ziutula 08.08.2011 14:43
ryby lubię...
traktorek 07.08.2011 15:13
wspaniała
kuklik 05.08.2011 19:19
pyszności
Betty16 05.08.2011 18:05
zrobiłam ;D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak