Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pastą z wędzonej makreli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
jajko 10 szt
majonez 3-4 łyżki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pastą z wędzonej makreli

Makrelę oczyścić z ości. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić wzdłuż na pół, wyjąć żółtka. Rybę wraz z żółtkami włożyć do miski, dodać majonez i dokładnie zmiksować. Przyprawić do smaku pieprzem. Pastą z makreli napełniać połówki jajek, ozdobić według uznania.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 09.10.2013 07:48
bardzo smaczne
IlonaAlbertos 28.06.2013 13:19
Wyglądają smakowicie.
Natalia/tubisiek 13.10.2012 10:47
pięknie wyglądają :)
Monika193
Monika193 08.08.2011 20:58
ślicznie podane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak