Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jagody w syropie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jagody 3 litry
cukier 2 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: Jagody w syropie

Umyte, oczyszczone jagody układamy w słoiku do pełna, następnie zasypujemy cukrem, zakręcamy nakrętką i pasteryzujemy 45 min. (od chwili zagotowania się wody w garnku).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 23.03.2012 23:48
pychotka
mic 12.12.2011 20:11
jagody bym mogł jeść, lubie w deserze
mic 12.12.2011 20:11
jagody bym mogł jeść, lubie w deserze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak