Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tarte buraczki do słoika

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraczki czerwone 5 kg
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Tarte buraczki do słoika

Buraczki umyć i ugotować. Wystudzić i obrać ze skórki. Zetrzeć na tarce o małych oczkach.Dodać soli do smaku, zagotować. Gorące nakładać do słoików.Pasteryzować 15 minut. Zimą podawać z kotletami mielonymi i ziemniakami doprawione w\\g własnego smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 07.12.2012 20:54
fajne
ilka_86 08.06.2012 20:54
pyszne
Emiliozo 09.08.2011 19:11
świetne
Emilia22 05.08.2011 08:39
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak