Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińskiej z majonezem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 główka
marchew 4 sztuki
cebula 1 mała
majonez 1 mały
śmietana 5 łyżek
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej z majonezem

Kapustę opłukać, porwać liście na małe kawałki, cebulę pokrajać w kosteczkę, marchew zetrzeć na tarce. Wymieszać. Dodać majonez i śmietanę dokładnie wymieszać, doprawić do smaku. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula191919 07.06.2015 11:00
Jejciu ale ślinka cieknie.... już dawno takiej nie jadłam;/

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak