Składniki:
szynka | 10 plastrów |
tuńczyk | 1 puszka |
cebula | 1 sztuka |
ogórek konserwowy | 2 sztuka |
majonez | 3 łyżki |
ketchup | 2 łyżki |
bulion | 400 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
szynka | 10 plastrów |
tuńczyk | 1 puszka |
cebula | 1 sztuka |
ogórek konserwowy | 2 sztuka |
majonez | 3 łyżki |
ketchup | 2 łyżki |
bulion | 400 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: