Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa małosolna z serkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topinony 1 szt
śmietana 12-procentowa 1 szt
koperek
ziemniaki 3 szt
pietruszka 1 szt
marchew 1 szt
ogórki małosolne 3 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
bulion warzywny

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa małosolna z serkiem

Do garnka z woda dajemy bulion warzywny i pokrojone ziemniaki,marchew i pietruszkę -w kostkę . PO ok 10 min dodajemy pokrojone w kosteczkę ogórki i 1 szklankę wody z ogórków .Gotujemy doprawiamy kucharkiem . Odlewamy trochę wody z zupy i mieszamy z serkiem ,wlewamy z powrotem .Zaciągamy śmietana dajemy posiekany koperek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 20.07.2012 00:05
pycha;)
mufinka79 20.05.2012 21:24
super :) też robię z serkiem topionym :)
iwa643 04.08.2011 06:09
Doprawiamy pieprzem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak